Повернутися

 Відміна комерційного навчання від державного

Краще сприймається те знання, за яке заплатив. 

 

Але освіту можна отримати абсолютно безкоштовно.
У бібліотеці…

 

Будь-який заклад являється навчальним не завдяки будівлі, ремонту, лабораторіям, назві або матеріальному забезпеченню. Головне - це викладачі. Саме завдяки цим людям з’являються знання, розуміння та певне виховання культури поведінки та відносин.

Сучасний викладач це поєднання вміння пояснювати та жаги знань новітніх технологій. Саме такий коктель породжує фахівця, який може:

відокремити зайве;

візуалізувати сутність, а не зовнішній вигляд;

може дати відповідь як робити правильно, чому саме так і що трапиться, якщо порушити;

зацікавити своєю розповіддю.

Відповідно, таких спеціалістів не багато. Більшість працює в державних закладах, де мета навчити студентів переважає над достойною заробітною платнею. З часом приходить виснаження, оскільки суспільство демонструє байдужість до бюджетників.

Додатково можна зазначити про існування купи адміністративних вимог та правил, що демотивують викладача та відволікають студентів від навчання.

 

За роки такої селекції потужні навчальні заклади втрачають авторитет та знижується рівень підготовки. Нажаль, але це правда.

 

Якщо змінити умови існування,
то можна змінити результат діяльності.

Ми знайшли вихід у організації комерційного навчального закладу, де всі питання вирішумо ми - викладачі: Станіслав Потапов та Сергій Задорожний.

  

  

  

  

  

  

За 20 років викладацької діяльності нами було досягнуто певну майстерність у педагогіці. Особливість нашого досвіду в тому, що ми викладали саме в галузі «ОВіК та охолодження». Наші наукові дослідження, статті та виступи на конференціях теж стосуються цієї галузі. Відповідно і знання мат-частини ми розвивали саме про те, що викладаємо.

Нам вдалося пройти навчання методиці викладання передових університетів у найуспішних шкіл. Ми адаптували цю методику під наші курси і впевнились в її працездатності і ефективності.

Ви можете оцінити широту наших знань по переліку наших курсів, які ми проводимо аудиторно. Історію нашої педагогічної практики можна побачити на сторінці у Фейсбуці.

Або подивитися презентацію відео курсу «Проєктування вентиляційних систем».

Практика показала, що цей формат є найуспішним, бо вирішує низку проблем сучасної освіти.

Коментарі

Написати коментар

Щоб залишити коментар авторизуйтесь на сайті