Повернутися

 Відео курс

Наш інноваційний навчальний продукт знаходиться тут.

Він побудован так, що поступово пояснити всі особливості систем вентиляції: починаючи з фізіології людини і до технічних особливостей використання певних елекментів. Вам пропонується пройтися по всьому, що стосується вентиляції і заповнити пробіли, які Ви могли мати.

Якщо бажаєте познайомитися з викладачем, що читає цей курс - тут стаття про нього.

Якщо матеріал у занятті складний, то ви можете передивитися ще раз. А потім ще раз. Або зробити паузу, щоб заварити каву чи побажати «добраніч» рідним - і повернутися до вивчення.

Якщо мателіал здається легким, Ви можете пришвидшити швидкість перегляду.

Курс має достатню кількість наочної інформації, що допомагає сприймати технічну лексику та розуміти явища.

Поступовість у розрахунках допомагає осягнути їх складність. Під час курсу пропонується скласти властну програму - шаблон для розрахунку систем вентиляції в Excel.

Час проходження курсу Ви обираєте самостійно: 24/7.

Якщо коротко, то в курсі Ви навчитесь: визначати повітрообмін різних приміщень, складати вентиляційну установку з компонентів або доукомплектовувати стандартні, робити ескіз повітро розподілення у приміщені, прораховувати аеродинамічний опір. Повний зміст курсу тут.

З впевністю можу сказати, що після проходження курсу Ви будете вміти проектувати систему вентиляції спочатку простих, а з часом і досвідом більш складних об’єктів.

Коментарі

Олена

написав

20 квітня 2023 р. 13:32
Доброго дня! Якою мовою ведеться даний онлайн курс? Цікавить як відеосупровід так і навчальні матеріали до нього? Питання виникло після перегляду демовідео на сторінці курсу.
Написати коментар

Щоб залишити коментар авторизуйтесь на сайті