Повернутися

 Чому саме ми?

Що таке навчальний заклад?

Будь-який заклад являється навчальним не завдяки будівлі, ремонту, лабораторіям, назві або матеріальному забезпеченню. Головне - це викладачі. Саме завдяки цим людям з’являються знання, розуміння та певне виховання культури поведінки та відносин.

За 20 років викладацької діяльності нами було досягнуто певну майстерність у педагогіці. Особливість нашого досвіду в тому, що ми викладали саме в галузі «ОВіК та охолодження». Наші наукові дослідження, статті та виступи на конференціях теж стосуються цієї галузі. Відповідно і знання мат-частини ми розвивали саме про те, що викладаємо.

Нам вдалося пройти навчання методиці викладання передових університетів у найуспішнішій школі англійської мови «English Prime». Ми адаптували цю методику під наші курси і впевнились в її працездатності і ефективності.
Історія нашої роботи можна побачити в ленті нашої
сторінки на ФБ.

 

Сприйняття інформації.

Все, що Ви знаєте, було надано Вам в зручній та зрозумілій формі. Якщо матеріал викладено незрозуміло, то його не можна вивчити. Нерозуміння одного слова робить незрозумілим цілий абзац.

Отже, при викладанні ми використовуємо всі можливі канали сприйняття інформації:

- презентація з фото та відеоматеріалами, які викладач вибирає у безмежному просторі інтернету або генерує свої зображення та відео, що максимально просто та цікаво пояснюють матеріал;

- дошка з кольоровими маркерами, у порівнянні з крейдовою дошкою, дозволяє відокремлювати інформацію різними кольорами, ділити її за важливістю та порціювати її сприйняття;

- лектор, який практикує, здатен робити пояснення та асоціації, які допомагають зрозуміти матеріал;

- домінуюче завдання - лектора створити розуміння матеріалу, а сам матеріал надрукований у робочих зошитах (ми ж не правопису навчаємо).

 

Людина вчить лише те, що використовує.

Найкращий ефект навчання буде лише у випадку, коли Ви розумієте подальше використання цих знань. Для цього ми достатньо точно описуємо мету навчання та програму, щоб Ви розуміли чому Вас будуть навчати.

Ми навчились концертувати навчальний процесс на певних напрямках і не видавати зайвого матеріалу. Це дуже важливо, оскільки навчання - це Ваш час та кошти. Отже тільки потрібне і нічого зайвого.

Коментарі

Написати коментар

Щоб залишити коментар авторизуйтесь на сайті