Повернутися

 Про навчальний центр

Кафедра «Холодильного устаткування» - це навчальний центр. Ми продовжуємо багаторічну діяльність у сфері освіти. За роки викладацької діяльності нами була розроблена концепція технічної освіти, яка позбавлена недоліків державних закладів. В її основу було покладено передові педагогічні технології.

За спиною у нас 20 років досвіду викладання. Регулярне відвідування виставок та конференцій. Наукова діяльність та навчання в аспірантурі. Тісна співпраця з підприємствами галузі та нашими випускниками. Все це дозволило розробити ефективні навчальні курси для робітників галузі та новачків.

 

Як результат, ми маємо перелік інтенсивних курсів, кожен з яких охопичує певну тематику. Пропонується повне занурення у тематику. Використовується максимальна візуалізація процесів. Фокус пояснень викладача направлено на роз’яснені суті процесів, формул та законів. Закріплення розуміння відбувається на практиці розрахунків.

Час курсу стискається для того, щоб відрив від роботи був мінімальний.

Однак, є альтернатива: відео курс, що розбитий на заняття по 30-40 хвилин. При такому подході можно вивчати курс у вільний час, передивлятися повторно для конспектування або згадування матеріалу. В житті, це викликає шалене задоволення, оскільки для засвоєння матеріалу бажано мати час для його обмірковування.

 

Наші випускники успішно відкривають власні справи та влаштовуються на работу як в Україні так і за кордоном.

Ми обладнали власну аудиторію, яка містить все необхідне для повноцінного навчання.

Запрошуємо в гості, щоб познайомитися та поспілкуватися стосовно навчання.

Пропонуємо підвищити власну кваліфікацію або кваліфікацію своїх робітників.

Коментарі

Написати коментар

Щоб залишити коментар авторизуйтесь на сайті