На цьому курсі ви отримаєте
- Якісні презентації і відеоматеріали
- Робота з інструментом
- Практика на стенді
- Спілкування та консультації з професійними викладачами
- Сучасну методику навчання
- Забезпечення літературою та довідниковим матеріалом
Після проходження курсу ви будуте знати та вміти
- Теплофізичні особливості роботи холодильних установок. Способи регулювання роботи установки
- Правила та принципи монтажу основного та допоміжного обладнання, агрегатованих машин, монтаж трубопроводів та приладів автоматики
- Проводити пуско-налагоджувальні роботи
- Технічне обслуговування холодильних установок, діагностика неполадок в роботі та усунення поломок
Зміст курсу
Перше заняття
- Основи холодильної техніки
- Документація: проєкти, інструкції, стандарти
- Схеми холодильних установок, особливості роботи кожної з них
- Регулювання продуктивності холодильних установок
- Основні та допоміжні процеси в холодильних установках
- Особливості роботи холодильних установок в різних умовах
Друге заняття
- Основи техніки безпеки та інструмент для монтажних робіт
- Організація та порядок проведення монтажних робіт
- Монтаж основного та допоміжного обладнання
- Способи з’єднання трубопроводів
- Виготовлення елементів трубопроводів
- Прокладання трубопроводів, кріплення та їх ізоляція
- Монтаж приладів автоматики
- Випробування, вакуумування та заправка систем
- Пуск та налагоджування холодильної установки
Третє заняття
- Оптимальний режим роботи холодильної установки
- Регламент робіт по технічному обслуговуванню
- Технічне обслуговування і поточний ремонт
- Діагностика роботи системи і усунення неполадок
- Пошук витоків холодильного агенту
- Евакуація фреону і дозаправка системи
- Перевірка мастила на кислотність та заміна мастила
Як саме проходять курс:
- Подаєте заявку на проходження курсу або купуєте видео-курс
- Вивчаєте теоретичну частину
- Закріплюєте теорію на практичних заняттях
- Проходите тестування
- За результатами навчання отримуєте сертифікат
Скільки коштує?
- Вартість курсу 8300,0 грн. без ПДВ.
- Знижка для студентів 15%
- Знижка для членів ГС ХАУ 20%
- При бронюванні одразу 4 місць знижка 15%
- Знижки не сумуються
Спікер - Задорожний Сергій:
- Вкладач Коледжу ресторанного господарства 6 років.
- Вкладач Національного університету харчових технологій 4 років.
- Аспірант з технічної теплофізики та промислової теплоенергетики.
- 3 авторських курсів підвищення кваліфікації.
- Приватний підприємець.